Permbajtja
Lart Kursi baze 1 Linklista Permbajtja Paraqitje grafike

 


 

Kombet e Bashkuara

Kompleksi tematik Kombet e Bashkuara: Pėrmbajtja

Faqja e fillimit Kombet e Bashkuara

Paraqitje grafike e kompleksit tematik Kombet e Bashkuara

Linklista mbi temėn Kombet e Bashkuara

Kursi bazė 1: Cilat janė detyrat dhe qėllimet e Kombeve tė Bashkuara?

> Karta e Kombeve tė Bashkuara

Kursi bazė 2: Si janė zhvilluar Kombet e Bashkuara?

> Themelimi i Kombeve tė Bashkuara (1941-1945)
> Kombet e Bashkuara gjatė Luftės sė Ftohtė (1946-1988)
> Kombet e Bashkuara pas Luftės sė Ftohtė (1989-2004)
> Kronologji dhe pėrmbledhje e misioneve tė paqes

Kursi bazė 3: Cila ėshtė struktura e Kombeve tė Bashkuara?

> Asambleja e Pėrgjithshme e Kombeve tė Bashkuara
> Kėshilli i Sigurimit tė Kombeve tė Bashkuara
> Sekretariati dhe Sekretari i Pėrgjithshėm i Kombeve tė Bashkuara
> Kėshilli Ekonomiko-Social (ECOSOC) i Kombeve tė Bashkuara
> Gjykata Ndėrkombėtare
> Kėshilli i Mirėbesimit tė Kombeve tė Bashkuara

Kursi bazė 4: Si paraqitet sistemi i Kombeve tė Bashkuara?

> Organe speciale
> Organizata tė veēanta

Kursi bazė 5: Para cila problemeve qėndrojnė Kombet e Bashkuara?

> Kriza e garantimit tė paqes
> Kriza financiare e Kombeve tė Bashkuara
> Projekte reformash bazė dhe problemet nė realizimin e tyre
> Probleme me koordinimin dhe efikasitetin e punė
s

[Kreu i faqes]

 

TematWeb 2.0 I Tė drejtat e njeriut I Modele I Demokracia I Partitė I Evropa I Globalizimi I Kombet e Bashkuara I Qėndrueshmėria

Metodat:    Didaktika politike    II    Pedagogjia e edukimit    II    Metodat

     
 

Kjo ofertė Online mbi edukimin politik u zhvillua nga agora-wissen, Shoqata e Shtutgartit pėr pėrēim dijesh pėrmes mediave te reja dhe edukimit politik. Nė rast pyetjesh apo vėrejtjesh drejtohuni Ju lutem te ne.