Veshtrim grafik
Lart Kursi baze 1 Hyrje Linklista Permbajtja Veshtrim grafik

 


 

Globalizimi

Kompleksi tematik Globalizimi n nj vshtrim t prgjithshm

Duke klikuar mbi kuadrate arrini drejtprsdrejti  n faqen prkatse. Nj prmbajtje me shkrim mund ta gjeni n faqen Prmbajtja

[Kreu i faqes]

 

TematWeb 2.0 I T drejtat e njeriut I ModeleDemokracia I Partit I Evropa I Globalizimi I Kombet e Bashkuara I Qndrueshmria

Metodat:    Didaktika politike    II    Pedagogjia e edukimit    II    Metodat

     
 

Kjo ofert Online mbi edukimin politik u zhvillua nga agora-wissen, Shoqata e Shtutgartit pr prim dijesh prmes mediave te reja dhe edukimit politik. N rast pyetjesh apo vrejtjesh drejtohuni Ju lutem te ne.