Permbajtja
Lart Kursi baze 1 Hyrje Linklista Permbajtja Veshtrim grafik

 


 

Globalizimi

Kompleksi tematik Globalizimi: Prmbajtja

Faqja e fillimit Globalizimi

Vshtrim i prgjithshm grafik mbi kompleksin tematik Globalizimi

Hyrje n nj njsi msimore mbi Globalizimin

Linklista mbi temn e Globalizimit

Kursi baz 1: far sht Globalizimi?

Kursi baz 2: Dimensionet e Globalizimit

> Rajonalizim n vend t Globalizimit?
> Triadizim n vend t Globalizimit?

Kursi baz 3: Shkaqet e Globalizimit

Kursi baz 4: Problemet pasoj t Globalizimit

> ATTAC - lvizja e kritikve t Globalizimit

Kursi baz 5: Linja zgjidhjeje - Global Governance

> Konferenca botrore
> Axhenda 21

[Kreu i faqes]

 

TematWeb 2.0 I T drejtat e njeriut I ModeleDemokracia I Partit I Evropa I Globalizimi I Kombet e Bashkuara I Qndrueshmria

Metodat:    Didaktika politike    II    Pedagogjia e edukimit    II    Metodat

     
 

Kjo ofert Online mbi edukimin politik u zhvillua nga agora-wissen, Shoqata e Shtutgartit pr prim dijesh prmes mediave te reja dhe edukimit politik. N rast pyetjesh apo vrejtjesh drejtohuni Ju lutem te ne.